Speeltoestellen met Loopbrug

Ben je op zoek naar een houten speeltoestel voor in de tuin? Denk dan ook aan een speeltoestel met een brug erin verwerkt. Kinderen beleven hiermee groots buitenspeelplezier en beoefenen een betere balans, kracht en klimtechniek. Over het algemeen zijn speeltoestellen met loopbrug geschikt voor de iets grotere tuin, omdat de brug 2 torens met elkaar verbindt. Lees hieronder meer over de verschillende beschikbare modellen, het zelf ontwerpen van een speeltoestel met loopbrug en meer.

Speeltoestellen met brug in diverse modellen

Wanneer je geïnteresseerd bent in een speeltoestel met loopbrug zijn er diverse modellen waar je uit kan kiezen. Omdat een loopbrug twee of meer torens aan elkaar verbindt is er ontzettend veel keuze in verschillende modellen. Zo zijn er een aantal compacte speeltoestellen met loopbrug, maar ook een heleboel grote speeltoestellen met loopbrug. Heb je veel ruimte tot je beschikking? Denk dan eens aan een speelparadijs. Dit zijn de grootste speeltoestellen in de online webshop en bevatten altijd een loopbrug én nog meer leuke modules.

Speeltoestel met loopbrug zelf ontwerpen

Je kan ook zelf een speeltoestel met loopbrug ontwerpen. Kijk hiervoor in de ‘zelf ontwerpen’ categorie van de online webshop. Begin met het kiezen van een speeltoren of speelhuisje en bevestig hier een Bridge-module aan. Je hebt zelf de keuze aan welke kant je de loopbrug wilt hebben en je kan nog meer modules toevoegen, als je dat wilt!

Speeltoestel met loopbrug uitbreiden

Heb je al een houten speeltoestel in de tuin staan die je graag wilt uitbreiden? Dat kan! Als je om welke reden dan ook je speeltoestel wilt uitbreiden kan dat met behulp van een verbindingselement, ook wel Link genoemd. Dit doet precies wat het zegt, namelijk twee of meerdere speeltorens of speelhuisjes met elkaar verbinden. Zo heb je door het aanschaffen van een loopbrug en een nieuwe speeltoren in één keer een groter speeltoestel in de tuin staan. Of heb je al een speeltoestel met loopbrug en wil je deze later uitbreiden? Ook dat is mogelijk. Bekijk hiervoor de categorie ‘Accessoires’ en vervolgens ‘Modules’ in de online webshop. Hier vind je verschillende modules die later nog aan een speeltoestel bevestigd kunnen worden. Let wel op dat de module past op het speeltoestel wat al in de tuin staat.

Speeltoestel voor de tuin

Een houten speeltoestel met loopbrug heeft een fijne look, feeling en kwaliteit. Wanneer je een houten speeltoestel in de tuin wilt plaatsen, let dan altijd goed op de benodigde ruimte in de tuin. Er is vrijstaande ruimte nodig om de veiligheid van het speeltoestel met loopbrug te verzekeren.

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.