Speeltoestellen ﹀

Er bestaan ontzettend veel varianten en modellen van houten speeltoestellen. Op speeltoestellen.nl geven we informatie over de verschillende modellen die je kan vinden. Zo kan je gemakkelijk het ideale model voor jouw gezin, tuin en budget kiezen. Op de verschillende pagina’s vind je informatie over de modellen, bijvoorbeeld: speeltorens, speelhuisjes, speeltoestellen met schommels, bijzondere speeltoestellen en professionele speeltoestellen.

Speeltoestellen met schommel

Op deze pagina kun je informatie vinden over houten schommels. Er wordt informatie gegeven over de verschillende modellen, schommels voor kinderen en schommels voor baby’s, het uitbreiden van een houten schommel en waar je op moet letten wanneer je de houten schommel in je tuin wilt plaatsen.

Speelhuisjes

Op deze pagina wordt informatie gegeven over de verschillende modellen houten speelhuisjes, houten speelhuisjes op de grond, houten speelhuisjes op poten, speelhuisjes voor kleine kinderen en speelhuisjes voor de kleine tuin. Ook vind je informatie over het zelf ontwerpen van een houten speelhuisje en het uitbreiden van een speelhuisje naar een speeltoestel.

Speeltorens

Hier vind je informatie over de verschillende speeltorens voor kinderen die beschikbaar zijn. De verschillende modellen voor verschillende wensen worden besproken, de opties voor speeltorens voor een kleine tuin, het zelf ontwerpen van een speeltoestel met als basis een speeltoren en het uitbreiden van een houten speeltoren naar een speeltoestel.

Klimtoestellen

Informatie over speeltoestellen met klimelementen vind je hier. Er wordt besproken welke verschillende klimelementen er zijn, de verschillende type modellen waar een klimelement in zit en de optie om zelf een speeltoestel te ontwerpen waar een klimelement in zit. Alle benodigde informatie over klimtoestellen vind je op deze pagina.

Speeltoestellen met loopbrug

Bijzondere speeltoestellen

Ben je op zoek naar een bijzonder speeltoestel? Zoals een Speeltoestel met trein of een speeltoestel met boot? Of misschien wel naar een heel groot speeltoestel? Op deze pagina vind je alle benodigde informatie met betrekking tot bijzondere speeltoestellen. Je vindt informatie over de verschillende modellen bijzondere speeltoestellen, het zelf ontwerpen van een speeltoestel en het uitbreiden van een kleiner speeltoestel naar een groter speeltoestel.

Zelf ontworpen speeltoestel

Misschien wist je het nog niet, maar je kan ook zelf een speeltoestel ontwerpen. Op deze pagina wordt informatie gegeven over de verschillende opties die je hebt bij het zelf ontwerpen van een speeltoestel. Je vindt hier informatie over de modules, de ‘zelf-ontwerpen-planner’ en veiligheid en keuzevrijheid bij het zelf ontwerpen van je speeltoestel.

Professionele speeltoestellen

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.