Speeltorens

Speeltorens vormen een ideale basis om sociale interactie, creatief spelen en praktische vaardigheden te ontwikkelen. Wanneer je aan het rondkijken bent voor een houten speeltoren voor in de tuin heb je veel keuze. Buiten de voorkeur van jou en je gezin spelen ook het beschikbare budget en de beschikbare ruimte een belangrijke rol. Er zijn bijvoorbeeld modellen voor een kleinere tuin, zonder glijbaan, maar met brandweerpaal. Maar er zijn ook modellen voor de wat grotere tuin, met bijvoorbeeld een glijbaan en schommel.

Houten speeltoren voor de kleine tuin

Houten speeltorens zijn ideaal voor gezinnen met wat minder ruimte tot hun beschikking. Bij een houten speeltoren heb je namelijk totale vrijheid in hoe groot het speelhuisje uiteindelijk wordt. Wil je alleen een speeltoren? Of wil je er ook een glijbaan bij, wat hem groter maakt? De keuze is aan jou. Hierdoor is er altijd een model wat perfect in jouw kleine tuin past! Verhuis je later en krijg je een grotere tuin? Dan kan je hem altijd uitbreiden! Bekijk de categorie ‘Speeltoren’ in de online webshop om de verschillende modellen te bekijken.

Houten speeltorens van groter formaat

Op zoek naar een speeltoren die niet te compact is? Ook dan zijn er genoeg speeltorens die aan jullie wensen voldoen. Denk aan een speeltoren met twee glijbanen of een speeltoren met meerdere speelplatforms. In de online webshop is het mogelijk om te filteren op grootte van de speeltorens. Zo zie je meteen welke grotere speeltorens er allemaal beschikbaar zijn.

Speeltorens met glijbaan of fireman’s pole

Naast meer dan twintig speeltorens met een glijbaan zijn er ook meer dan twintig speeltorens met een Fireman’s pole beschikbaar in de online webshop. Deze brandweerpaal kun je aan de speeltoren plaatsen, maar je kunt hem ook op de plek van de glijbaan plaatsen. Op die manier neemt de speeltoren geen extra plek in beslag in de tuin. Beide speelelementen zijn leuk en hebben ieder hun eigen unieke elementen. Zo kun je van de glijbaan op zomerse dagen een tuinslang aansluiten waarmee je de glijbaan omtovert tot een waterglijbaan. En de brandweerpaal draagt bij aan zowel het ontwikkelen van kracht als coördinatie.

Houten speeltoren zelf ontwerpen

Wil je zelf je ideale speeltoren ontwerpen? Dat kan ook! Er zijn verschillende modellen tot je beschikking om mee te starten. Vervolgens is de keus aan jou. Wil je er een glijbaan bij, een schommel of allebei? Of kies je voor een klim module, voor de echte avonturier? Als je hebt besloten je houten speeltoestel zelf t ontwerpen kom je er snel genoeg achter dat je ontzettend veel keus hebt, wat het alleen maar leuker maakt. Uiteindelijk heb jij een uniek houten speeltoestel met speeltoren in je tuin staan, wat perfect aansluit bij de wensen van jouw gezin, de beschikbare ruimte en jullie budget.

Uitbreiden van een speeltoren naar een speeltoestel

Je kunt er ook voor kiezen om klein te beginnen en later nog uit te breiden. Je kan namelijk later modules aanschaffen om aan de toren te bevestigen. Zo kan je er bijvoorbeeld nog een 2-swing module aan toevoegen, of een climb-module. Het leuke hiervan is dat het speeltoestel kan meegroeien met het gezin, na een gezinsuitbreiding of na een verhuizing.

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.