Speeltoestellen met Schommel

Vaak denken mensen aan een standaard houten schommel wanneer zij geïnteresseerd zijn in de aanschaf van een schommel. Gelukkig kan je met alle verschillende modellen en opties een geheel eigen speeltoestel voor kinderen creëren.

Speeltoestellen met schommels in diverse modellen

Je hebt ontzettend veel keus wanneer je een speeltoestel met schommel wilt aanschaffen. Zo kan je bijvoorbeeld allereerst al kiezen of je een of twee schommels wilt, natuurlijk afhankelijk van het aantal kinderen dat erop gaan spelen. Vervolgens kan je de keuze maken of je alleen een schommel wilt, of een combinatie met een speeltoestel voor nog meer speelplezier. Er zijn genoeg speeltoestellen met glijbaan en schommel bijvoorbeeld. Of misschien past een houten speelhuisje met schommel wel veel beter bij jullie gezin.

Kinderschommel

Zoek je speciaal een kinderschommel of een babyschommel? Die zijn er ook in overvloed! Zelfs als jouw kleine nog te klein is om actief op een speeltoestel te spelen, kan hij of zij wel al lekker schommelen. Wanneer je een schommelset aanschaft kan je ervoor kiezen om een speciaal zitje voor een baby erbij te kopen. Ook voor de iets grotere kinderen zijn verschillende opties beschikbaar, zoals een schommelzitje, flexibel schommelzitje, monkeybar of schotelzitje.

Speeltoestel met schommel zelf ontwerpen

Je kan ook zelf een speeltoestel met schommel ontwerpen. Kijk hiervoor in de ‘zelf ontwerpen’ categorie van de online webshop. Begin met het kiezen van een speeltoren of speelhuisje en bevestig hier een Swing-module aan. Je hebt zelf de keuze of je 1 of 2 schommels wilt en aan welke kant je de schommels wilt. Je kan ook nog meer modules toevoegen, als je dat wilt!

Schommel uitbreiden

Houten schommels zijn los verkrijgbaar, maar ook als onderdeel van een groter speeltoestel. Zo kan je bijvoorbeeld ook een houten speelhuisje met schommel aanschaffen, om extra speelplezier te creëren. Of je hebt al een buiten speeltoestel in de tuin staan en wilt deze graag uitbreiden met een schommel. Dat kan ook! Met behulp van diverse aanbouwmodules kan je altijd later nog besluiten schommels te bevestigen. Let wel goed op dat de schommel past op het speeltoestel voor kinderen dat al in de tuin staat.

Speeltoestel voor de tuin

Een houten schommel heeft een fijne look, feeling en kwaliteit. Wanneer je een houten schommel in de tuin wilt plaatsen, los of in combinatie met een speeltoestel voor kinderen, let dan altijd goed op de benodigde ruimte in de tuin. Er is vrijstaande ruimte nodig om de veiligheid van het speeltoestel met schommel te kunnen waarborgen.

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.