Bijzondere Speeltoestellen

Er zijn een heleboel varianten van houten schommels, speeltoestellen, speeltorens, speelhuisjes en nog veel meer te vinden. Maar misschien wil je wel wat unieks in je tuin hebben staan, of wil je speelplezier bieden aan een groot aantal kinderen. Dan kan je altijd kijken naar bijzondere speeltoestellen, waar de speeltrein, speelboot en speelparadijzen onder vallen. Met bijzondere speeltoestellen worden de zintuigen van kinderen constant geprikkeld en worden ze ieder moment uitgedaagd om te spelen. Klimmen, klauteren, rennen en kruipen: bijzondere speeltoestellen leveren speelplezier voor het hele gezin. Hieronder worden de verschillende modellen toegelicht, zodat de keuze voor jou wat makkelijker wordt!

Speeltrein

Speeltreinen zijn ideaal voor kinderen die avontuurlijk zijn ingesteld en houden van sociaal buitenspeelplezier. Reisfantasieën worden werkelijkheid op een van de speeltoestellen met treinmodule. Een speeltoestel speeltrein bevat meerdere uitdagende en leuke spelonderdelen, zodat je kinderen continu aangemoedigd worden actief zich spelenderwijs te blijven ontwikkelen. Bij een speeltoestel met treinmodule krijg je altijd een glijbaan en verschillende accessoires. Met razendsnelle wielen, een stuur en het krijtbord wordt jouw houten speelhuis een waar avontuur voor alle kinderen. Klauteren gaat via de klimwand, kruipen door de tunnel van de locomotief en een plaatsje zoeken om je even terug te trekken doe je in de coupé.

Speelboot

Ook speelboten zijn ideaal voor kinderen van avontuurlijke aard. Kinderen vormen zich op deze houten speeltoestellen om tot ware kapiteinen, stoere piraten of chique cruisereizigers. Met een van de houten speeltoestellen met bootmodule en een beetje fantasie varen ze binnen de kortste keren de hele wereld rond. Ook bij dit model zit altijd een glijbaan en diverse leuke spelonderdelen om de ontwikkeling en fantasie van de kinderen aan te moedigen. Klimmen kan via de klimelementen en sturen met behulp van het stuurwiel. Door de verschillende varianten kan je een houten speeltoestel met bootmodule uitzoeken die perfect past bij de wensen van jouw gezin.

Speelparadijs

Een speelparadijs is een houten speeltoestel met meters speelplezier. In deze speeltoestellen vind je verschillende glijbanen, netten, bruggen, schommels en speeltorens of speelhuisjes. Er zijn meerdere varianten van de speelparadijzen, dus voor ieder wat wils. Speelparadijzen zijn perfect wanneer je speelplezier wilt bieden aan ongeveer 30 kinderen. Een heleboel dus! Vanwege de grote hoeveelheid speelelementen komen de speelparadijzen samen tot een uitdagende en interactieve toren waar de motorische en sociale ontwikkeling van kinderen telkens wordt uitgedaagd en aangemoedigd. Deze speeltoestellen zijn uitermate geschikt voor grote tuinen.

Uitbreiden naar groter

Je kan er ook voor kiezen om klein te beginnen en langzaam uit te breiden naar een speelparadijs. Vanwege verschillende speeltoestel uitbreidingen is het mogelijk een speeltoestel mee te laten groeien met de omvang en wensen van je gezin. Je keuze van nu is altijd nog aan te passen!

Zelf ontwerpen bijzondere speeltoestellen

Het kan natuurlijk ook dat je een ander model in gedachte hebt, in plaats van de standaard modellen. Het is vaak mogelijk om een speeltoestel met Boot module of met Trein module zelf te ontwerpen. Zo kan je je eigen speeltoren of speelhuis kiezen en deze uitbreiden met een speeltrein of speelboot, zodat hij helemaal past bij jullie tuin, smaak en budget.

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.