Speeltoestel Accessoires

Wil jij je houten speeltoestel opleuken met speeltoestel accessoires? Of is één van de onderdelen aan vervanging toe? Op deze pagina wordt uitgelegd welke opties je allemaal hebt als je je speeltoestel wilt opleuken, uitbreiden, of als je op zoek bent naar een nieuw onderdeel! Ook informeren we je over de mogelijkheden voor wanneer je alle benodigde onderdelen voor een speeltoestel wilt aanschaffen, maar zelf het hout wilt kopen.

Speeltoestel accessoires

Wil jij je houten speeltoestel opleuken met speeltoestel accessoires? Er bestaan diverse accessoires waarmee je jouw speeltoestel een nieuwe twist geeft en eruit laat zien als nieuw.

Glijbanen

Door een glijbaan toe te voegen aan jouw houten speeltoestel maak je hem nog leuker en persoonlijker. Je kan kiezen uit verschillende kleuren, dus hoogst waarschijnlijk zit ook jouw favoriet erbij. Het leuke aan de glijbaan is dat je deze kan omtoveren tot een echte waterglijbaan! Je hoeft alleen het dopje bovenaan de glijbaan te verwijderen en de tuinslang te bevestigen. Zo kunnen je kinderen ook op een hele hete dag lekker van de glijbaan af en is de pret alleen maar groter. Hebben jullie weinig ruimte in de tuin, of houden je kinderen niet van glijbanen? Voeg dan in plaats van een kinderglijbaan een brandweerpaal toe aan jouw speelhuisje.

Schommelaccessoires

Ook bestaan er diverse schommel accessoires om je schommel mee op te leuken. Ben je de standaard schommelzitjes zat? Dan kan je altijd nog kiezen voor een Monkeybar, waar je kinderen lekker als een echte Tarzan aan kunnen hangen. Of een klimtouw, bestemd voor de echte klauteraars. Wil je een ander soort zitje? Dan kan je kiezen voor een schotel schommelzitje, een flexibel schommelzitje of een ‘normaal’ schommelzitje. Zijn jouw kinderen nog niet groot genoeg voor deze accessoires? Kijk dan eens naar een babyschommel. Bij bijna alle schommelaccessoires zitten schommelhaken inbegrepen.

Overige accessoires

Er bestaan een heleboel accessoires waarmee jij jouw speeltoestel kan opleuken. Denk bijvoorbeeld aan een boter-kaas-en-eieren-spel, een telescoop, een stuurwiel of een telefoon. Speeltoestel accessoires dragen bij aan de ontwikkeling van de coördinatie en behendigheid.

Speeltoestel uitbreiden

Is jouw kind toe aan iets nieuws om mee te spelen? Maak dan gebruik van een aanbouwmodule. Denk aan een klimrek of schommelaanbouw inclusief schommelhaken. Je kunt ook altijd kleinere elementen toevoegen, zoals een touwladder of zandbaknet. Of heb je een onderdeel nodig dat twee torens met elkaar verbindt? Kijk dan eens naar een link-verbindingselement. Verbindingselementen in de vorm van een brug zijn ideaal om van twee losse torens één speeltoestel te maken. Speeltoestel accessoires uit de online webshop zijn gemaakt van weersbestendige en UV-resistente materialen. De meeste producten zijn verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren. En niet alleen speeltoestellen dragen bij aan het helpen bij de ontwikkeling van coördinatie en behendigheid, accessoires ook.

Speeltoestel onderdelen vervangen

Ben je toe aan een vervangend onderdeel voor je speeltoestel? Een schommeltouw, nieuwe glijbaan of een ander onderdeel zijn allemaal verkrijgbaar. Dus ook wanneer je op zoek bent naar een vrij specifiek onderdeel van jouw speeltoestel, zoals bijvoorbeeld een schommelbeugel in y-vorm, worden deze in de online webshop aangeboden.

Speeltoestel zonder hout (kits)

Voor de echte klusser worden er ook speeltoestel kits aangeboden, waarbij je alle onderdelen van het speeltoestel thuis krijgt toegestuurd, behalve het hout. Zo heb je zelf 100% vrijheid wat betreft houtsoort. Houd er rekening mee dat het speeltoestel specifieke houtafmetingen nodig heeft, om de veiligheid te kunnen garanderen.

Copyright © 2019 Speeltoestellen. All rights reserved.